Köszöntő

Szeretettel köszöntök minden látogatót!
Ez egy foltvarrással foglalkozó blog, mely azért jött létre, hogy én is megtanuljam úgy igazán a foltvarrást. Van már kevéske tapasztalatom, de attól még nem vagyok foltvarró :) Viszont rajongója vagyok ennek a műfajnak és célom, hogy egyszer büszkén állíthatom magamról, hogy igen, én ezt a mesterséget űzöm!
Számomra a foltvarrás nem csak a patchwork technikáit jelenti. Gyönyörködöm az applikációkban, a hímzésekben és az egyszerű illetve kevésbé egyszerű varrásfajtákban is.

Mit tartogat az oldalam?
Természetesen láthatod a legjobban sikerült munkáimat diavetítés formában.
Különböző link csoportokat találhatsz, melyek a címük szerint tartalmazzák a nekem fontosnak tűnő tartalmakat belinkelve. Ezek a linkek időnként eltűnhetnek, de igyekszem azt saját mentéseimből pótolni. Ezek a linkek cserélődhetnek, de ami biztos, hogy bővülni fognak. Bátran mentsd el te is, hiszen nyilvánosak!
Ezúton köszönöm a feltöltéseket az eddigi személyeknek és szervezeteknek illetve az ezután következőknek, akik idejüket áldozták a megosztásra!
A gyűjteményt azért hozom itt létre, hogy ne a dvd-imet kelljen cserélgetnem a meghajtóban.
Amikor én dolgozom, nem csak egy technikát használok, a dvd-ken pedig sok anyag, külön-külön van elmentve, mint egyfajta tananyag, tudásbázis :) Használd te is, nekem is ez a célom!
Rólam érdemes még tudni, hogy bár keresem az ötleteket, de nem szeretem a másét másolni. A jó ötleteket viszont meg kell tartani:  Ez még a sajátoméra is igaz. Nálam fontos szabály az egyediség, ezért nem féltem amim van. Talán a patchwork kissé más lesz. A sablonok, a blokkok meghatározóak.
A kulcstartóimnál láthattok lovasakat is. Nagyon szeretem őket. Hogy született az ötlet? Éppen filccel foglalkozom. A gyerekekkel kirándulni voltunk és egy műanyag lovat hoztak haza, olyan kulcstartó nagyságút... Az egyik kedvenc mesém a pónik, amelyeknek az oldala mintás. Már csak össze kellett rakni és megalkotni a saját sablonomat! Ráhímezni azt, ami a szívemből jön. Mihez kezdek vele? Irány  pl. : a karcagi lovasnapok kézműves vásárai!
Azért a titkos vágyam mégis az, hogy ágytakarókat, falvédőket, asztalterítőket készítsek. Idézem egy kedves bloggertársam kedves és buzdító szavait:
" Harcra fel, győzni kell"

Megjegyzések

  1. Sok sikert kívánok az elképzeléseidhez. Győzni fogsz ilyen lelkesedéssel és biztos sok terved meg is valósul. :)
    Nagyon jó és hasznos lesz sokaknak az új blogod.

    VálaszTörlés
  2. Kaoka! Köszönöm és remélem én is bátoríthatok másokat!

    VálaszTörlés
  3. Izgalommal várom munkásságod gyümölcseit. Amit eddig láttam...már gyönyörű! Gratulálok!

    VálaszTörlés
  4. Hű, hát biztatást az kapok bőven. Köszönöm és igyekszem!

    VálaszTörlés
  5. Üdv a csapatban! Az oldalsó sávban található gyűjtemény, minden igényt kielégítő, köszönjük, jó itt csemegézni. Jó varrogatást!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok az oldaladhoz! Fantasztikus gyűjteményed van! Köszönöm!
    Biztosan többször bekukkantok hozzád!

    VálaszTörlés
  7. Szívesen látlak benneteket! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése