Macis neszeszer

Az este készítettem ezeket a macis neszeszereket, úgy próbaként. Az eredeti mintát egy kicsit átvariáltam, de a következőkben talán mégis maradok annál. A macikák pofija úgy jobban tetszik, így viszont elsőre könnyebb volt elkészíteni. A különbség az, hogy az alját nem külön varrtam hozzá,, hanem az eleje és oldal részeket egyenesre szabva, táska módjára behajtva képeztem ki az alsó részt. Amit a szabásmintán 2x2 cm-es kockának jelöl, azt én 3x3-ban rajzoltam át. Így az én neszeszerem 15x14cm körüli lett. Ebbe már lehet pakolni azért. Arra gondoltam, valami szép anyagból, nagyobb méretben, az én mintám szerint, bezsinórozva a kicsi fiam ovis táskája is lehetne... Azért így is tetszik, de még előttem áll a kihívás!

 Az eredeti sablonját itt is megnézhetitek, de kiteszem oldalra is linkként.
 Találtam egy hozzá illő macis edényfogót is. Bár nem tudom, mi köze lehet egy neszeszernek egy edényfogóhoz? :) Hacsak nem a szabásminta...

Megjegyzések

  1. Nagyon jó a blogod. Ahányszor jövök, mindig találok valami jót.

    VálaszTörlés
  2. Megint milyen jó ötletet hoztál! Köszönöm!
    (ismét ajándékozni fogok, most a csomagolás helyett egyszerű táskákat készítettem, mintás vászon anyagból. később bármire használható, tárolásra, de bevásárlásra is. ezeket majd megmutatom.)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése