Ajándékot kaptam és PIF játékot hírdetek!

Nemrég jelentkeztem egy PIF játékra Unikatnál  (Marcsi). Ma reggel megkaptam az ajándékomat! Igazán személyre szabott, szép és praktikus ajándékok! Ezúton is köszönöm szépen őket! Nagyon tetszenek! :DDD  Gyorsan meg is mutatom:

Gyönyörű fa tároló színátmenetes hímzéssel díszítve! Hab a tortán a szalag behúzás! Marcsi! Igazán jó megfigyelő vagy! A színvilágom és az ízlésem is telibe találtad!

 
A tároló dobozban ennyi szépség! Meglódította a fantáziámat! Még egy kis nosztalgikus hangulatból is kijutott:
 
az utolsó kalocsai terítő, amit hímeztem évekkel ezelőtt. Szomorú pamukos kalocsai volt. A lila és a rózsaszín árnyalataival kellett hímezni. Ez a munkám jut róla eszembe, mint kedves emlék. Még egyszer köszönöm az ajándékokat!


PIF játékot hírdetek! 
Várom annak a 3 embernek a jelentkezését, aki részt venne a játékban! Az első három jelentkezőnek ezúttal én készítenék ajándékot, folytatva az előttem lévő által is tovább vitt sort! Akik jelentkeznek, azoknak egy éven belül én küldök ajándék csomagot, majd ők is meghirdetve a játékot,  újabb 3-3 embernek szereznek hasonló módon örömet!

Megjegyzések

  1. Én jelentkezem! Bár fogalmam sincs mit jelent a PIF! :-)))) Úgyhogy kérekszépen felvilágosítást!!! Meg a játék menetéről is! :-)) Izgi!
    Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Jöhetek én is játszani? Nagyon szeretnék!:))

    VálaszTörlés
  3. Örülök, ha sikerült eltalálnom az ízlésed, s ha tetszik a tárolódoboz. :-)

    Az pedig külön öröm, hogy máris vannak a játékodra jelentkezők.

    VálaszTörlés
  4. Szeretnék veled játszani! Úgy látom, még időben jelentkeztem.

    VálaszTörlés
  5. Igen, időben akkor meg van a 3 fő! :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése