Patchwork almák ...- hasfogó :DDD

Sütőtököket fogok készíteni, de gondoltam előtte bemelegítésnek megtanulom a patchwork alma elkészítését.
Na, nem a sikeres munkát mutatom ám be! :DDD
Közben rájöttem, hogy mi is volt a hiba! Az első egyenesen katasztrófa! :DDD A második már alakul..., de aztán rájöttem, mit is kéne változtatni rajta! A második alma  már kerekebb, de én valahogy még kerekebbre vágyom. Biztos a töltésen is sok múlik! Az elsőnél azt hittem, jól megtöltöttem, pedig dehogy! :DDD A minta szerint, amit csak szemre követtem csak 4 elemből áll az alma rész. Annyira egyszínű fotó volt hozzá, hogy nem láttam, ez csak elírás-e? Szerintem kellene még hozzá még egy rész, mert így elég szögletes szegényke. (Vagy talán rugalmasabb anyagot kellene választanom?) A második alma  már kerekebb, de én valahogy még kerekebbre vágyom. Biztos a töltésen is sok múlik! Az elsőnél azt hittem, jól megtöltöttem, pedig dehogy! :DDD
Szóval, már helyén a töltés, a saját sablon, csak a kiszabott részek számát kell legalább eggyel növelnem.
Addig is álljon ez a kollázs itt elrettentő példaként annak, aki még soha nem készített patchwork almát!
                                                              :DDD

Amit viszont meg fogok tartani, az az lesz, amit merészen mellé raktam! A filcből készült levelet és szárat! Ezek ugyanis emelik a minőségét - szerintem- és egyszerűen elronthatatlanok!
Megsúgom, ha az 5 elemből sem lesz az alma elég kerek, akkor a Fuxico nevű újság egy tagból készült almáját fogom előnyben részesíteni! Az almákkal ugyanis célom van! Ha az sem lesz elég kerek... Akkor megyek sütőtököt varrni! :DDD
A Fuxico-s alma készítése:

Bejegyzéshez utóirat:
 ÉS MIÉRT IS NEM HASZNÁLJA AZ EMBER A JÓZAN ESZÉT? :DDD
GONDOLTAM A FUXICO-S ALMÁT KIRAKOM AZ OLDALSÁVBA. SZEMBE KÖSZÖNT VELEM A PATCHWORK ALMA FELIRAT! HÁT BIZONY OTT IS 5 RÉSZBŐL ÁLL AZ ALMA, CSAK ODA KELLETT VOLNA KATTINTANOM A MÁSIK LEÍRÁS HELYETT!
:DDD
Azért a Fuxico-s almához beszúrom ennek a bejegyzésnek a linkjét! 
:DDD

Megjegyzések

  1. Régen szóltam hozzád! Szia!

    Szépeket alkottál mostanában, a szives faliképed nagyon tetszik, nagyon mutatós darab lesz.
    Én is készítettem néhány almát, de most nem volt időm tervezgetni, hanem a kész tilda-minta alapján készítettem el. Nem tömtem nagyon ducira, mert tömőanyag-hiányban szenvedek. A boltban azt ígérték, hogy a héten már lesz, most reménykedem. Épp annyit kaptam kölcsön, hogy az ovis tilda-figurákra elég lett.

    VálaszTörlés
  2. Szia Amanda! Hát én sem jártam nálad mostanában túl sokat! Na, meg másnál se! Jó ötlet a Tilda alma! Megyek megkeresem, mintha meg lenne nekem is... Én is küzdök a tömőanyagokkal, mert hiába kicsi az az alma, mégis rengeteget tömőanyagot megesz! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése