Patchwork sütőtök

Első próbálkozásnak készült, de könnyebbnek bizonyult, mint az alma! Levelet még nem raktam hozzá, meg már nem is igen fogok, mert a gyerekek már le is csaptak rá. Viszont, ha nagyobb méretű őszi dekorációról lesz szó, ezt a fajtát biztos bele fogom rakni, úgy megszerettem! A szárának itt is filcet használtam. A filc valahogy nem akar elszakadni tőlem. Most is azon jár az eszem...
Célom van a patchwork almával és a patchwork sütőtökkel is. Még meg szeretném tanulni a körtét és a szőlő készítését is. Nem titok, őszi dekorációkhoz. Ez a sütőtök, bár viszonylag kis sablont használtam, még mindig nagy nekem. Ezért teszek még egy próbálkozást  a Fuxico újság sütőtökjével is. Hasonlót készítettem már tűpárnának, annak a mérete kellene. Nos, ez az első patchwork sütőtököm ilyen lett:

Utólag szúrom be ide a patchwork sütőtökömhöz készült sablonomat is:

11,5 cm x 5 cm -es téglalapból készítettem. A két végét enyhén ferdén levágtam, a legvastagabb részen 3,5 cm széles. Ja, és már kissé megviselt :DDD !

 A Fuxico sütőtökjét is mutatom az elkészítésével együtt. Bár biztos sokan próbáltátok már ezt is- azt is! :)

Megjegyzések

  1. Én is próbáltam már sütőtököt saját kútfőből... :o)) nem is nagyon lett tökformája! De hogy ez mennyivel egyszerűbb!! :o) Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Szia! Klassz a tököd:).Az igazság az én Karancsalján lakom,Nálad Karcagot látok ,Jász -Nagykun-Szolnok megyét,szerintem az elég messze van.Örülnék ha tényleg a közelemben laknál.:D

    VálaszTörlés
  3. Sajnos a google megviccel bennünket! Mégsem vagyunk egy környékről valók! :( Azért gyere máskor is! Mindig szívesen látlak! :)

    VálaszTörlés
  4. Szép lett!
    Azt hiszem majd megpróbálom, igaz tavalyról van őszi dekorom, de nem árt a frissités.
    Bár most alkotói válságba kerültem, egy nagyon egyszerű, már többször pikk-pakk elkészített ajtódísszel kínlódom. Már többször otthagytam pihenni, hátha befejezi saját magát.

    VálaszTörlés
  5. Amanda! Köszönöm a dicséreted. A Fuxico-s sütőtök és amit én elkészítettem az nem egy és ugyanaz ám! Bár ezt te is biztos látod! A kedvedért felrakom a mintáját az enyémnek is, legalábbis megpróbálom!

    VálaszTörlés
  6. Szia! Írtam még neked a saját bejegyzésemhez ,és nagyon köszönöm a kedves invitálást ,élek a lehetőséggel! Nagyon tetszik a blogod,nme kis munka lehetett ennyi okosságot összegyűjteni és elkészíteni.Üdv Északról:D :Judit

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése