Filc mobiltartó tok 2

Az újabb darab mobiltartó tok most kissé romantikus stílusban készült el. Még mindig a rózsaszín árnyalatait használtam, hogy feldobja a filcet. Egy kis fényt, csillogást pedig apró gyöngyökkel adtam hozzá. Közben azon gondolkodtam, miért is mondjuk azt, hogy szívvel készült? Nem volt nehéz ez az önmagamnak adott kérdésre a válasz. Amikor valamit egy minta alapján már becsukott szemmel készítenék, abban már rutin van. Jelen esetben több filc mobiltokot szabtam ki. Az elsőnél, másodiknál még lázasan terveztem, mértem. A többi darab előkészületeinél már rutinból mértem, vágtam. Nem állítom azért, hogy abba a mérés vágásban nem volt egy kis szív is, de gyári soron dolgozva is lenne ennyi talán. Amíg hímeztem viszont, a saját elképzeléseimet és érzéseimet is belevittem a munkába. Ezt nem lehetne soron végezni, mert egy pillanat érzéseit jeleníti meg. Igaz, hogy az öltésfajtákat nem én találtam ki, még a mintában is volt, ami inspirált, mégis amit hozzátettem az önmagam volt.  A szívem egy darabja volt.
Számotokra mit jelent szívvel elkészíteni a munkáitokat? :D

Megjegyzések

  1. Húú ez igen,este még mintha darabokban mutogattad volna,ennyit tesz az óraállítás????:DDD

    VálaszTörlés
  2. Kérdésedre válaszolva mit jelent szívvel -lélekkel készíteni? Belevarrod az életed a munkádba ,bár én akkor folyton csak szilánkos mintát varrnék....Szerintem ez egy érzés ,amit csak az él át aki leül otthon a kis varrógépéhez,kizárja külvilágot ,a sérelmeket egyebeket ,és jár a keze és közben gondolkodik és érez és gondolkodik és varr,és gondolkodik és érez.....

    VálaszTörlés
  3. Nagyon, nagyon szép! És annyira te vagy. Nekem szívvel készíteni azt jelenti hogy örömmel , boldogan készítem. Sokszor egész más lesz az eredmény, mint a terv.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése