2010. október 17., vasárnap

Filc szív fűzér mézeskalács stílusban 2

Az este befejeztem néhány filc szívet. Ezzel el is fogyott a barna filcem. Sebaj, gyárja van! :D Már ki voltak hímezve, csak össze kellett állítani őket. Három darabból készítettem még egy fűzért. Most belevariáltam egy kis aranybarna organza masnit is a girlandomba. Az indás stílusúakat "fűztem" össze. Ekkor volt még három mézeskalács szívem. Ezeket rokokó hímzéssel hímeztem és szintén viaszgyöngyökkel dobtam fel. A lógó részt fehér szalaggal készítettem, a férjem meg is jegyezte: Na, mi ez? Kulcstartó? " Igaza van, a régi kulcstartóim így készültek, csak más színösszeállítással. Én a girlandok mellé használnám kiegészítésnek mondjuk a konyhai kislámpákra, vagy az ablak kilincsekre, vagy nekem mániám, hogy a függönyökre is rakok fel ezt-azt. Új vízjelem van! Rákerestem a neten, ezt nem találtam sehol. Annyira nem is vészes a dolog, hisz nem márkanév... :D Bár az lenne, de nem az. Azért biztos, ami biztos változtattam rajta. Én se bántok senkit, de engem se bántsanak! :DDD
9 megjegyzés:

 1. Az anyja ,lasagne :D Gyönyörűek,meseszépek nagyon ügyes vagy,le a kalappal.(ha lenne)

  VálaszTörlés
 2. És nem unjátok még? :D A barna filcem egyenlőre elfogyott... :D

  VálaszTörlés
 3. Én nem unom, ha Te sem, hogy ismétlem magam. Nagyon szépek lettek, nagyon tetszenek és jól mutatnának nálunk is. (lassan már félve teszem fel a tildáimat, hasonló okok miatt, nem unjátok még?)
  Vettem új könyvet: Szívhez szóló ajándékok. Ebben nagyon sok filc-rátes cucc van. Köv. én is megyek filcet venni, mert azért mindenhol nem lehet polárral kiváltani.

  VálaszTörlés
 4. Amanda várom a szívhez szóló filc holmikat is! :D

  VálaszTörlés
 5. Hát ezek egyszerűen gyönyörűek, már szóhoz sem tudok jutni! És köszönöm a könyveket is:)

  VálaszTörlés
 6. Hű, ezek tényleg meseszépek! A hímzéseket kézzel készíted rá? Nagyon pazar mind!

  VálaszTörlés
 7. Köszönöm Dia! Igen, a hímzések a sajátjaim és kézzel készülnek! :D

  VálaszTörlés