Filc szív fűzér mézeskalács stílusban




Szeretném megmutatni ezt a fűzért vagy girlandot, ahogy mostanában nevezni szokás. Reményeim szerint ez is útra kel hamarosan, de legalább ez vissza is tér hozzám. Már a helyét is megtaláltam a lakásban, stílusosan a mézes bödön spájzom ajtaját fogja díszíteni. Ha mégsem jönne haza a kis csavargó, hát készítek egy kistestvért neki! :D
Hanem a vízjelemmel bajban vagyok! Ez a szöveg már fut valaki másnál is! Úgyhogy ezt most még így fedem le, de a következő képeimre új szöveg kell, hogy kerüljön, míg valakinek szemet nem szúr. Sajnálom, mert annak ellenére, hogy másnak már korábban eszébe jutott, mégis magam hoztam össze. De hát nincs mit tenni, valaki gyorsabb volt nálam! :D
Ez a kollázs a girland helyének kereséséről szól. Mint mondtam, ha velem akar maradni a kicsike, akkor a teli ajtós spájzajtóra kerül. A jobb felső sarokban!

Megjegyzések

  1. HÚÚÚ Délim ,ez már meginn nagyon jó......Ilyen kis pici virágokat ami fehér selyem azt is Te csinálod? Érdekelne a készítés menete....,ha megoldható.:D Köszi!!!

    VálaszTörlés
  2. Judit! A virág nem selyem hanem hímzett! Persze, segítek! Könnyen megtanulható!

    VálaszTörlés
  3. Köszi akkor várom az instrukciókat.:)

    VálaszTörlés
  4. A hímzést azt látom,de a virág fejére lennék kíváncsi, a szárát látom hogy egyenes öltés,de a virág? :)

    VálaszTörlés
  5. Juditkám! A virág feje is hímezve! :DDD Küldök e-mailt gyorsan, hogy megnyugodj! :DDD

    VálaszTörlés
  6. Jó itt ülök és várom,hihi:DDDDD

    VálaszTörlés
  7. Ez megint nagyon jó lett! A virág készítése engem is nagyon érdekelne. Kérhetem én is ?

    VálaszTörlés
  8. Atira! Az oldalsávban a szalaghímzés abc-je könyvben keresd a küllők közé szőtt rózsát. Ugyanaz, csak hímző vagy horgoló fonallal!

    VálaszTörlés
  9. Szép lett! Ha mégsem találsz neki megfelelő helyet nálam a mosogatóm feletti ablaktokon nagyon jól mutatna. Ide aggatok, kacatokat pakolgatok évszaknak megfelelően. Most a lánykám termésfűzérjét őrizgetem itt.
    Közben rájöttem, hogy a polár nem lesz neked jó, mert kicsit sincs tartása.

    VálaszTörlés
  10. Atira! Szívesen bármikor, ha tudok segítek!
    Amanda! Nálunk nem kapni polárt! Azt mondják vegyek helyette Serpát, az is olyasmi. Abból már varrtam régen sütiket, bár azokról nincs képem. A tartásuk tényleg jobb is lehetne, de oda kell figyelni a tömésre és megoldható. Úgyhogy díjazom az ötleted, lesz amihez filc helyett ezt fogom használni, mert nagyobb mennyiségnél nagyon drága a filc. Köszönöm a segítségedet! :D

    VálaszTörlés
  11. Nagyon szépek! Nálam is jól mutatnának...

    VálaszTörlés
  12. Jaj, nálunk is ezt kapni, de én polárnak nevezem, már az eladó sem javít ki.
    Már sokszor írtam, hogy vérbeli turis vagyok. Jön a téli időszak, tele lesz a turi polár sálakkal. Csak azért veszem meg, hogy szétdaraboljam mindet. Na ez még olcsóbb, mint az eddig említett anyagok. Ill. a mintás polár anyagokat pedig pizsamákból és pulcsikból nyerem.

    VálaszTörlés
  13. Nálunk van egy limi-lomi, ahol polár ágyneműt adnak egész jó áron! Szerintem hamarosan bekapok oda!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése