Papírzsebkendő tartók francia varrással

A héten nem varrtam túl sokat. Sajnos, az egész hetet nem is úgy terveztem, ahogy alakult. Már csak így van ez, ha a gyerek beteg... Azért csak tanultam valamit. Zsebkendő tartót varrni francia varrással. Remélem nem fogtam mellé és tényleg az! :D Ilyen lett!






Egyúttal szeretném figyelmetekbe ajánlani Álomjáró-Bozsomati tornazsákját! Fényvisszaverő csíkkal látta el, hogy a fiacskáját még jobban lássák miközben az egyre rövidülő hosszúságú napokban sportolni igyekszik! Tényleg csak egy biztonsági láthatósági csík és magasabb biztonsági fok! Na kérem, ez a kreativitás!

Megjegyzések

  1. Nagyon szépek lettek!!! én csak egyet varrtam,kellene többet,csak.....szeretem ezt a formát.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörűek! Vica is beteg...jobbulást nektek!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm! Örülök, hogy tetszik! Jobbulást minden kis betegnek! :D

    VálaszTörlés
  4. Pont mikor felraktad, előtte nézegettem egy másik oldalon és már agyaltam rajta, hogy mit is lehetne még belőle csinálni...:-)
    Nagyon jók lettek!

    VálaszTörlés
  5. És sikert is arattak! Készítek még belőlük, mihelyst időm lesz. Szerintem egy oldalt nézegettünk, annak egy leírása alapján készítettem. Mára tudom egy varrónőtől, hogy 3mm-re hagyjam az első varrás után a szélt (azaz vágjam ennyire), majd visszafordítva 7mm-re varjam le! Ez lenne a francia varrás... Majdnem így is sikerült :)))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése