Szerelmes ajtódísz - a második


Újabb nekifutás, mert az első ajtódísszel még közel sem voltam elégedett. Rá kell erre is érezni. Még mindig nem az a stílus, amit elfogadhatónak tartok, de a szerelmes kategóriába már azért besorolnám. A méret ugyanaz, mint az előzőnél, a függőket is megtartottam, hozzávaló szalagom meg akadt. Úgy vettem észre, hogy már jobban sikerült a tömés és a formázás is. A gyorsaságon is sikerült javítanom, ezért úgy foglalnám össze, hogy alakul.
 Ezzel töltöm...

Megjegyzések

  1. Szépre sikeredett mind kettő! Mivel tömted ki? Általában milyen anyagot használsz tömésre. A piros tetszik jobban, nekem az első túl "üres"
    Tehát én a "feltéten" változtatnék.

    VálaszTörlés
  2. Flízzel tömtem. Aztán amikor elkészült a második, rájöttem én is, hogy az első üres! Pedig sokkal több energiát és ötletet kívánt. Ezzel általában így vagyok, amikor az abszolult első kategóriát készítem :D Köszönöm a megerősítést! Arra gondoltam az elsőn még dolgozok egy kicsit, már azt is tudom, hogy mit. Majd mutatom, de én bizony le nem bontom! :DDDD Utálok bontani!

    VálaszTörlés
  3. Egészen szerelmes lettem tőle...

    VálaszTörlés
  4. Nem szabad lebontani! Következő kérdésem: hol vásárolsz ilyen tömőanyagot. Én eddig vastag vatelint használtam, feldarabloltam aprókákra és még azokat is széttépkedtem. Kialakult a saját receptem és elégedett voltam a végeredménnyel. De most újítottak, és a vatelin minősége megváltozott, tömésre nagyon nem alkalmas. Szóval a tiéd hogyan is néz ki, és milyen árkategória?

    VálaszTörlés
  5. Amanda! Raktam még ehhez a bejegyzéshez egy képet a tömő anyagomról. Most a véknyabb fajtájával tömök, ez van fent, ennek 250 körül van métere nálunk. A vastagabbja, nem csak duplával vastagabb! meg 5-600 ft körül van. Én is széttépegetem kis darabokra és úgy használom tömni. A szerelmes koszorúmnak meg lesz gazdája! :DDDD Igazad van teljesen az ajtódíszekbe, kopogtatókba élet kell!

    VálaszTörlés
  6. Innen nézve ennek a legvastagabb változatát használtam eddig. Nálunk dupla széles volt és 900 körüli az ára. A mostani is dupla széles az ára is ugyanannyi, viszont a vastagsága csak a fele. Csak kicsit kesergek, mert nemsoká nyit egy új bolt, ahol a tulaj ígért tömőanyagot. Kíváncsi vagyok a milyenségére és az árára is.
    Jó, hogy kisvárosban élek, mert szinte mindenkit ismerek, tudom, hogy mit hol érdemes megvenni, kit mire lehet megkérni, kivel mit lehet hozatni a nagykerekből. Viszont a hátránya az az, hogy alig van az ilyen cuccokra kereslet, így a kereskedők nem nagy választékot tartanak.

    VálaszTörlés
  7. Húúúú! Tényleg nagyon szerelmes lett!! :-)))
    Én is azért "hallgatok", mert nekiláttam a karácsonyi ajtódíszeknek. Majd kukkants be hozzám! Rakok fel egy kis előzetest!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése