Tildás előgyakorlatok...

Ezt az ékszertartó Tildás bábut már régen kinéztem magamnak. Mondhatom, hogy ő volt a mumus, amiért nem nyúltam a Tilda után. Nagyon-nagyon tetszett, de nagyon nehéznek tartottam. Talán a legnehezebbnek. Pedig... A varrást ezúttal géppel készítettem. Hogy, hogy nem? Nem bomlott ki sehol! :D A tömködéssel gyűlt meg leginkább a bajom. Azt még javában gyakorolni kell, hogy igazán csinos is legyen. A mintát még csak úgy szemre lekoppintottam a képernyőről. Nyomkodtam a vonalzót a monitorhoz, szerencsére a nagyításban 1:3 arányt találtam el! Az egész minta arányos. Tehát szerkesztettem. Még egy kicsit lehet igazítani az így kapott sablonon, de még egy ilyen lesz, hiszen kettőt készítettem elő a két lányomnak. A legjobb az egészben... Látjátok?... Hihetetlen sok díszíthető felület rajta!!!! Szeretem.... Igaz, hogy még messze áll a Tildás lányok remekműveitől, de az enyém. Végre én is beadtam a derekam! A  készítéssel annyira igyekeztem, hogy napfénynél tudjak fotózni, de nem volt eg árva gyöngysor sem felfűzve a házban! Mire összedobtam, dobtam... hozzá, addigra elő kellett venni a vakut. Hát ez az, amiért nem szeretem az őszi-téli időszakot! Nincs elég fény!




Megjegyzések

  1. Ahhoz képest egész jól sikerült, ahogy levetted a mintát. Nincs nyomtatód? Szívesen elküldöm a mintát, ha adsz egy címet. :)
    Ezt én is meg akartam már varrni, de nem tudok igazán megbarátkozni vele, mert olyan, mint egy kopasztott fejetlen csírke. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem is fejhiány miatt nem igazán tetszik.
    Nagyon ügyesen oldottad meg! Minél többet varrsz géppel, annál jobban mennek az ívek. A tömködéssel az tömőanyag függvényében van hogy nekem is meggyűlik a bajom.
    Én azt szeretem a tilda figurákban, hogy annyi féle képpen lehet öltöztetni valamennyit. Jelenleg a húsvéti időszakhoz köthető boszorkát öltöztetem karácsonyi manónak.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett ez az ékszertartó, nekem is nagyon tetszik, de még nem csináltam meg. :)

    VálaszTörlés
  4. Én is varrtam már ilyet a barátnőmnek, nagyon örült neki. Ügyesen megoldottad a képernyőre varrást, de legközelebb nyugodtan kérjél mintát, ha megtetszik valami, mert sokan vagyunk akik szívesen segítünk. :o)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!
    Kaoka! Igen, kérném szépen az eredeti mintát! Ugyan van nyomtatóm, de sok a gyerek és semeddig nem tart a patron benne, ezért a megoldásunk, hogy pendrive-on elvisszük kinyomtatni! :D - pedig sokszor jól jönne, de lehet, hogy én lennék az első, aki lemeríti!
    DDDDD És így, hogy mondod, tényleg olyan, mint egy fejetlen, kopasztott csirke!:DDDDD A gyerekek is helyeslik a megfogalmazást, ezért lenne szükségem a mintára és majd a díszítésre!
    Amanda! Egyet értek a Tilda figurákkal kapcsolatban! Tényleg sokféleképpen el lehet képzelni őket! Ha már fejet is varrok akkor csak egy ugrás a kéz meg a láb! Hát veszek nagy levegőt és elébb-utóbb meg lesz az is! Egyébként van pár blog, köztük a tied is, amelyek nagyon inspirálóan, buzdítóan hatnak rám! Várom, minden észrevételedet a varrással kapcsolatban! :D Szeretek mástól tanulni! :D
    Garbaréta! Én azt hittem, hogy nehéz lesz elkészíteni, ezért halogattam. Elvem a fokozatosság, első lépésnek remeknek tartom, még így valóban fej nélkül is! :DDD Örülök, ha tetszik, így már hárman vagytok a lányaimmal.
    Abile! Köszönöm a felajánlást, lehet, hogy lesz rá alkalom, hogy éljek vele.
    Nagyon fontos dolgot tanulgatok mostanában! Igenis ki kell nyitni a szívünk, a karunk az emberek felé és meglátjuk, milyen sokan viszonozzák azt!
    Szép napot mindenkinek! Berry

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Úgy eltűntél mostanában, nincs semmi gond, ugye?
    Szólj, és én szívesen küldök tildás linkeket!

    VálaszTörlés
  7. Csak nem hiányzok? :D Köszönöm, hogy aggódsz értem! Nincs gond, csak az élet bonyolult egy kicsit... :D

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése