Vasaló tartó táska avagy végre kézimunka táska!

Már nagyon vágytam egy ilyen vasaló tartó táskára. Igazából hímzőfonal tartó táska lett belőle, mert a fonalaimat egy ezer éves karton dobozban tartottam idáig. Keresgettem a minták után, találtam ezt - azt, de használni nem tudtam igazán. Miután itthon egy fia cipzár sem volt, amit fel tudtam volna használni, - pedig még a padlást is bejártam :) - a gombos megoldást választottam. Utólag bánom, hogy a patchwork mintát nem turbóztam meg egy kis csipkével, mert nagyon jól mutatna együtt. Amit hiányolok, hogy lehetne sokkal merevebb is az oldala, az alja. Varrtam bele közbélést, béleltem is, de szerintem a megfelelő anyag az azért hiányzik! Már gondoltam arra a bizonyos Lidl-beli felmosórongyra is... :) Valami jó kis táska merevítő kellene! Segítsetek! Ti mit használtok? :)
A vasaló táskám :D...


félig jóllakatva... :D

Megjegyzések

  1. Nagyon ötletes és praktikus! Tetszik!!! :))) Ügyes vagy! :))) Gratulálok hozzá!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szép! Én táskamerevítőt használok. Már nem tudom, hol, kinél olvastam a kesztyűbélésről, annak még a táskamerevítőnél is jobb tartása van.

    VálaszTörlés
  3. Dejóóó lett! Micsoda forma! :o))
    Én táskamerevítőt és Lidl-is felmosórongyot is szoktam használni... A felmosórongy kicsit vastagabb, nagyon jó tartást ad. A táskamerevítő mellé viszont kell a vlies, hogy legyen benne valami kis "töltés" is, mert az kemény ugyan, de vékony.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm a segítségeteket! Szóval táskamerevítő! Akkor ezen a néven elkezdem kutatni! Más esetben meg marad a felmosó!

    VálaszTörlés
  5. én nem nagyon varrok,de ez a kistasi nagyon tetszik. én mondjuk vastagabb genotherm irattartó bugyit is eltudnék képzelni, akár esetleg duplán. azthiszem KiK ben is lehet náha kapni

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése