Hajráf filc virággal, teknőccel és varrott hajpánt

A kisebbik lányomnak készítettem néhány apróságot. Előszor varrtam egy hajpántot, meghímeztem, felgyongyoztem. Párszor használta, majd bejelentette ő bizony hajráfot szeretne. Nem szeretem a műanyag hajráfokat. Nem szeretem, mert hamar eltornek, aztán sajnálhatja az ember. Ráakadtam viszont egy jó kis fém hajráf alapanyagra az egyik boltban. Innen kezdve teljesülhet a kérés. Nem is volt ellenemre, főleg ha a filcet vesszük alapul... Bevontam a fém vázat filccel, majd filc virágot és filc teknőcot készítettem hozzá. Már csak osszeoltom és kész is. A teknőc otlete a Hattyúk tava balettből ered. A tóban táncol néhány béka. Annyira tetszik ahogy ott ugrálnak a táncosok, hogy gondoltam ezt meg kell filcezni. Mégis békát? Puhítottam, legyen teknősbéka. Szóval a teknőceim így születtek meg. Igaz nem erre a célra, de most igencsak kapóra jottek.




A játékautót azért kellett lefotózni, mert: mindig csak a lányokét, anyuci... ?

Megjegyzések

  1. Elárulnád, ha nem titok, hol vettél fém hajráf alapot? ÉN is készítenék a két lányomnak hajpántot, és a műanyagot én is nagyon utálom...Köszönöm! Nuska

    VálaszTörlés
  2. Karcagon a Százszorszép nevű, 100 ft-os üzletben. Száz forintért darabját.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, Karcag kicsit messze van tőlünk, de akkor benézek majd itt is, Nagybudapesten a 100 Ft-os boltokba. Köszönöm az ötletet!
    A betűláncod is szépséges lett:)
    Nuska

    VálaszTörlés
  4. Köszi Nuska, gyere, látogass meg máskor is!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése