I. Karcagi Mézeskalács Fesztivál

 
Néhány napja gőzerővel megkezdtük a szervezést, a pályázatírást, a támogatók keresését, a karcagiak összefogását, hogy létre jöhessen ez a rendezvény. Nem, nem sorolom fel milyen sok célt szolgál ez a turista csalogató, kulináris élményekben bővelkedő fesztivál! Ám haladunk mi is a korral, tanultunk a segítsüti programokból és az amatőr  mézeskalács díszítő versenyünk pályamunkáit elárverezzük, természetesen jótékony célokra. Kiállítást szervezünk a karcagi Kádas György Iskola mézeskalács készítést tanuló diákjainak munkáiból és néhány helybeli kézműves is bemutatkozási lehetőséget kap. Lesznek gyermek programok is, mint például plakátkészítő rajzverseny, mézherceg és mézhercegnő választás, kézműves foglalkozások és útjára indítottuk az interaktív facebookos oldalunkat, hogy kellően ráhangolódjon Karcag népe az I. Karcagi Mézeskalács Fesztiválra, mely az esélyegyenlőséget, a felzárkózást, a békességet, a hagyományokat és a kultúrát hivatott képviselni! Igyekszünk bezöldülni is, úgy megtartani ezt a karcagi fesztivált, hogy azzal óvjuk a környezetünket és okítsuk a generációkat, hogy őrizzék a Földet az ő unokáiknak is! Várjuk a támogatókat ugyanis ha nem nyer a pályázatunk, akkor is meg szeretnénk tartani a rendezvényt. Ehhez pedig szükségünk van egy kis segítségre! A fesztiválért felelős szervezet a Nagycsaládosok Karcagi Egyesülete!
Kíváncsiak vagytok mikor lesz ez az esemény? Figyeljetek! 


I. Karcagi Mézeskalács Fesztivál tervezett időpontja: 2012.december.01-2012.december.09
A részletekről később számolunk be, mint mondottam gőzerővel szervezünk! 

Ha szeretnétek követni az interaktív szerveződést és közösséget, akkor azt megtehetitek az I. Karcagi Mézeskalács Fesztivál csoportban a facebookon!

A fenti fotó http://andrasimezes.atw.hu/ oldalról a karcagi Andrási Mihály és Andrásiné Peszeki Ágnes oldaláról származik.

Későbbiekben friss hírekkel jelentkezem.

Megjegyzések