Szív alakú bonbon dobozok

Az előző bejegyzéshez csatoltam egy fotót, melyen szív alakú bonbon dobozok láthatók. Az új vállalkozásom egyik pillére ezek a mindenféle technikával készült virágdobozok, virágcsokrok lesznek. Legelőször hadd mutassam meg a szív alakú munkámat. A középiskolai ballagások alkalmával és az anyák napja kapcsán, de még egy szülinapon is jól szolgáltak. Édes meglepetést okoztak, mondhatnám.
Igazából nem is dobozok ezek, hanem szív formra vágott hungarocell alakok körbekerítve egy szép peremmel, amely magasabb, mint a hungarocell szív, így bele lehet ültetni a bonbon virágokat és a kiegészítőket. Van egy egész leírásom a készítésével kapcsolatban, de most még nem terhellek vele benneteket. Ismerkedjetek kicsit az új stílusommal. Ez a Berry's Design.


Történetesen ez a két szív bonbon meggyes és málnás-panna cottás töltelékkel készült 15-15 szem bonbon virágot rejt magában. Ennek örülnek annyira a picike csillogó dekorgumi pillangók.
Készültek már ezek kávékrémmel töltött, karamellkrémes és Raffaello bonbonos változatban is. Elég hasonlóak a képen kinézetre, ám élőben éles különbség van a különböző bonbonfajták között. A facebookos csoportomban, ahová benneteket is szeretettel várlak gyűjtük a használatban lévő vagy éppen átadott munkákról a képeket, ezeknek a beküldői karácsony előtt sorosláson fognak részt venni. Szóval ebben a csoportban akcióban is láthatjátok az egyiket. Egy másikat celofánba csomagolva adtunk át, igazi különlegesség lett belőle.
A videó még nem a legjobb minőség, nézzétek el nekem! Hamarosan ezt a problémát is küszöbölni fogom.

Megjegyzések